קופסאות איחסון בוואקום עמוק - איכותיות לאורך זמן



קופסאות איחסון הפכו בשנים האחרונות לפריט חובה בכל מטבח הודות לרב התכליתיות שלהן. הפיתוח האחרון בתחום איחסון המזון הוא קופסאות איחסון ואקום עמוק המאפשרות לשמור על טריות המזון עד פי 4 מהזמן הרגיל, ולשמר את מרבית הערכים התזונתיים לאורך זמן.

 



מחפשים מוצרי דגל נוספים שלנו ולאו דווקא קופסאות ואקום? היכנסו לקישורים הבאים:




מהו ואקום עמוק?

בשונה מקופסאות ואקום רגילות, קופסאות ואקום עמוק מאפשרות הוצאה אקטיבית של האויר מתוך הקופסא עד ליצירת ואקום מלא הנשמר לאורך כל תקופת השימור. הוצאת 100% מהאויר בקופסא יוצר אטימה הרמטית. הואקום מעכב את תהליכי החמצון ושומר על המזון לתקופה ארוכה הן מבחינת הטעם והן מבחינת הערכים התזונתיים.



 קופסת איחסון בוואקום עמוקכיצד יוצרים ואקום עמוק ?

יצירת ואקום עמוק בקופסאות האחסון של STATUS נעשית ע"י משאבת ואקום ידנית או חשמלית. המשאבה נוחה מאוד לשימוש ויוצרת את הואקום ללא מאמץ תוך מספר שניות. יש למקם את המשאבה במרכז המכסה עד לאטימה מלאה, ולשאוב. לאחר יצירת הואקום המזון ישמר לתקופת זמן ארוכה בהרבה מכל שיטת איטום אחרת. 
קופסאות האיחסון בואקום עמוק מיוצרות מפלסטיק איי ללא ביספינול, אשר ניתן להכניס למקפיא ללא חשש. המבנה הקומפקטי והמלבני של הקופסאות מאפשר לערום אותן אחת על גבי השנייה ומסייע לשמור על שטח איכסון מינימלי במטבח. הקופסאות מיוצרות בסלובניה, במגוון רחב של גדלים הנע מ-0.5 ליטר ועד ל-4.5 ליטר. ניתן להשתמש בקופסאות הואקום העמוק לאיחסון של מגוון מוצרי מזון:

 

√ מזון מבושל – שומר את המזון טרי למשך זמן רב במקרר
√ מזון מיובש - צ'יפסים, עוגיות, פירות יבשים, שקדים ואגוזים
√ צמחים יבשים לחליטה, עלי תה ירוק ועוד
√ ירקות ופירות טריים לאחסון במקרר
√ עלים ירוקים – חסה, קייל, פטרוזיליה ועוד
√ רטבים, ממרחים ומרקים
מגוון קופסאות ואקום עמוק

משאבה ידנית לקופסת ואקום

אופן השימוש בקופסאות וואקום עמוק:


1. מניחים את המזון בתוך קופסת ואקום עמוק בגודל הרצוי.
2 .סוגרים את המכסה.
3. מסמנים את תאריך יום האיחסון באמצעות השנתות על המכסה.
4. מצמידים את המשאבה הידנית בהתאם לפתח העגול על גבי המכסה.
5. מניעים את ידית המשאבה מעלה ומטה עד שכל האוויר נשאב החוצה (כאשר פעולת השאיבה נעשית מאומצת)
6. מאחסנים את הקופסא במקרר או במקום יבש ומוצל בהתאם לסוג המזון.